Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
   Domov    Kazalo    Kontakt    English      
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

Uredi vsebino
 
Uredi vsebino
Uredi vsebino
 

Zeleno pleme

Uredi vsebino
Zeleno pleme, zavod za vseživljenjsko učenje in sožitje z naravo, je matična organizacija agencije TIME OUT EVENTS.V prepoznavnem znaku zavoda Zeleno pleme se prepletata krog in trikotnik - dva temeljna simbola človeške civilizacije, ki v svojem osnovnem pomenu sovpadata tudi s poslanstvom naše organizacije:

-          Krog je najčistejši, najbolj globok in najbolj vseprosoten človeški simbol. Predstavlja enotnost, povezanost, neskončnost, večnost, celovitost in ženskost. Simbolika kroga sovpada s temeljnim poslanstvom zavoda Zeleno pleme – povezovanjem posameznikov in skupin ljudi v harmonična plemena z visoko stopnjo organizacijske kulture.

 -          Trikotnik je manifestacija trojice ali triade, enega temeljnih simbolov največjih vseh svetovnih religij. Predstavlja svetost, skladnost, kreativnost, aktivnost in moškost. Simbolika trikotnika sovpada z drugim temeljnim poslanstvom zavoda Zeleno pleme – preseganjem dualističnega oziroma konfliktnega pogleda na svet z iskrenim povezovanjem in sodelovanjem.

Nobena izmed vrednot oziroma simbolov nima primata nad drugim, zato se v središču prepoznavnega znaka nahaja simbol, ki združuje značilnosti tako kroga kot trikotnika.

Različni odtenki zelene barve simbolizirajo različne dimenzije naših »zelenih« vrednot med katere prištevamo:

-          Osebna in poslovna rast – zelena barva simbolizira rast in napredek. Člani Zelenega plemena si prizadevamo za rast tako  lastnih osebnosti kot naše organizacije, vsi naši projekti pa so usmerjeni k poslovni rasti naših strank, partnerjev in ciljnih skupin.

-          Ekološka osveščenost – v vseh projektih zavoda Zeleno pleme in naših blagovnih znamk delujemo odgovorno do okolja.  Prevažamo se ekonomično, tiskamo samo najnujnejše zadeve in recikliramo vse kar se reciklirati da.

-          Humanitarnost – v letu 2012 sodelujemo z mednarodno okoljevarstveno organizacijo CoolEarth. Pri vsakem projektu v imenu naročnika posvojimo najmanj 2000 metrov amazonskega pragozda in tako pomagamo pri trajnostnem razvoju avtohtonih kultur v Amazoniji.

Kontakt:

ZELENO PLEME
Bevke 14
1358 Log pri Brezovici

Telefon: +386 41 870 880
E-mail: info@timeoutevents.si

Zeleno pleme je licencirana turistična agencija za opravljanje dejavnosti organiziranje turistinih aražmajev -  licenca št. 1304.
Zeleno pleme je licencirana turistična agencija za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aražmajev -  licenca št. 1305.

Uredi vsebino
Dokument ne obstaja.
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi nogo